16 Mart 2009 Pazartesi

Küfür Yok Ama Hakemin Gururu Var!


Dün oynanan Efes Pilsen-Erdemir mücadelesinde dikkat çeken bir olay yaşandı.Karşılaşma başlarken Efes Pilsen taraftarlarının açtığı ''Efes Basket Atar,Fenerasyon ''Keser'' Atar'' yazan pankart yüzünden karşılaşma 2-3 dakika gecikmeli başladı.Pankartta hiçbir küfür olmamasına rağmen, hakemler karşılaşmayı başlatmayıp pankartın kaldırılmasını istediler.Sebebide hakemlerin gururu varmış!Hakemleri bu çifte standartlı gururlarından dolayı tebrik eder,başarılarınında devamını dileriz!!!Son mesajımızda,bazı Efes Pilsen taraftarlarının söylediği gibi ''Kendilerini Euroleague'dede Maç Yönetirken Görmek''...Ayrıca Efesliler grubunuda bu medeni protestolarından dolayı alkışlamamız lazım.

Karşılaşmaya gelince ise,Efes Pilsen Erdemiri 87-70 mağlup ederek 22. haftada 20. galibiyetini aldı.Ve 1. sıradaki yerini korumayı başardı.Efes Pilsen'de Charles Smith 18 sayı,Bootsy Thornton 20 sayı-5 ribaund ve 3 asistle oynadı.

2 yorum:

  1. güzel bir pankart olmuş. yaratıcı efes taraftarlarına teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. bu pankart üzerine fbliler gsli olduğumuzu yazdılar. gsliler'in fbli olduğum zannıyla üzerime saldırdığı bir atmosferde bunlara sadece gülüyorum.

    YanıtlaSil