12 Mart 2009 Perşembe

Yıllar Sonra Farkedilmek...

Efes Pilsen, yıllarca başarıları ve oluşturduğu ekolle bir çok çevreden övgü alırken,taraftar konusunda ise tam tersi bir tepki görmüştü.Hatta bu klübe gönül veren(sayıları azda olsa) insanlar yıllarca klübün kendilerini görmezden geldiğini,oyuncuların sanki onlar yokmuşçasına davrandığından şikayet ettiler.Ergin Ataman bile sezon öncesinde bir televizyon programında bizim taraftarımız yok demişti.Ve bu sezon bazı şeyler değişmeye başladı.Oyuncular maçlardan sonra taraftarlara dönerek alkışlamaları, yavaş yavaş arkalarında bir kitlenin olduğunun farkına varmaya başladıklarını gösteriyor.Dün ise Efes Pilsen tarihinde ilk defa,klübün resmi sitesinden, Ergin Atamanın ağzından taraftara bir teşekkür mesajı yayınlandı.Bu bile büyük bir adım.İnanıyoruzki klüp taraftara sahip çıktıkça,taraftarda klübe daha çok sahip çıkacaktır.İşte Ergin Ataman'ın teşekkür mesajı;

Ergin Ataman'dan Efes Pilsen taraftarına teşekkür...
Efes Pilsen coachu Ergin Ataman geçtiğimiz hafta sonu oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda kendilerini destekleyen Efes Pilsen taraftarlarına teşekkür etti. Tecrübeli coach sözlerine şöyle devam etti: "Fenerbahçe maçında Efes Pilsen'li 500-600 seyirci bizi sürekli destekledi. Bu, bizim için ve Efes Pilsen taraftarı için çok önemli bir hamle. Hem taraftarımıza teşekkür ediyorum hem de Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynayacağımız play off maçlarında bu taraftarımız ile aynı atmosferi rakiplerimize yaşatacağımızın ışığını görüyorum. Taraftarımız hiç merak etmesin... Bu maçı uzatma dakikalarında büyük şanssızlıklar ve dış etkenler ile kaybetmiş olsak da, onların bu desteği ile beraber sezon sonunda şampiyon biz olacağız..."

Kaynak: http://www.efesbasket.org/


1 yorum:

  1. bence de efes taraftarını artık daha çok görmeli. en başta da bir efes store açmalı. uzun zamandır forma arıyorum fakat bulamıyorum. birde efes euroleague maçlarına ilk okul çocuklarını getirmeyi bırakmalı bu maçı izlemeye gelenleride kaçırıyor.

    YanıtlaSil